Degustacinė 6-ių patiekalų vakarienė

Vakarienę ruošia olimpinis šefas Edgaras Rutkauskas

Meniu:
  • – Pasitikimo gėrimas / kažkas tokio, kas sužadins skonių receptorius;
  • – Grybų užtepėlė / šalotinių svogūnų, porto vyno ir brendžio rudukcija,
    marinuoti šalotai ir enoki grybai, naminė duona be glitimo;
  • – Kaulavaisių ir kardžuvės karpačas / yuzu-imbiero vinaigrette padažas,
    tapijokos perlų traškutis, japoninis pipirkrienis;
  • – Veršienos nugarinė / ančiūvių padažas, pusiau vytinti pomidoriukai, kapariai;
  • – Otas / žuvies sultinio padažas, degintas poras, rūkytų bulvių piurė;
  • – Elnienos nugarinė / eringi grybai, topinambai, batatai, likeryje brandintos vyšnios;
  • – Panakota / likeryje ir cinamone kompresuotos slyvos ir miško uogos.

Kaina 79€ asmeniui.

Trukmė apie 3.5 val.

79,00