Degustacinė 8-ių patiekalų vakarienė

Vakarienę ruošia olimpinis šefas Edgaras Rutkauskas

Meniu:
  • Austrės / laimo segmentai, kalmarų traškutis, krapai;
  • Lašišos mi-cuit su burokėliais / eclair‘as, kreminis sūris, žolelės, trupiniai;
  • Tigrinė krevetė / yuzu jogurtas, miso traškutis;
  • Ravioli / ricota įdaras, moliūgų muslinas, migdolų pieno puta;
  • Angliažuvė / romanesco, kalafiorai, brokolių žiedai, tempūra traškutis;
  • Vištienos sultinys / špinatų gnuddi, grybų „šoninė“;
  • Wagyu oysterblade / bulvių šimtalapis / mini daržovės;
  • Šefo svajonių desertas / čia reiks pasikliauti šefo skoniu ir nuotaika 🙂

Kaina 79€ asmeniui.

Trukmė apie 3.5 val.

79,00