Privatumo politika

 

 UŽDAROJI AKCINĖ BENDROVĖ “MIESTO SODAS”

Į. k.  135729164,  PVM kodas LT357291610, Laisvės al. 93, LT-44297 Kaunas

Tel.: (8-37) 424701

 

UAB „MIESTO SODAS“ privatumo politika

UAB „MIESTO SODAS“ gerbia Svečių bei suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžusi jį saugoti teikiant maitinimo paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti Jūsų registracijos metu pateiktus duomenis.

Privatumo politika atspindi UAB „MIESTO SODAS“ taikomą Svečių bei suinteresuotų asmenų duomenų tvarkymo praktiką.

Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: restoranas.miestosodas@gmail.com

 

Informacijos rinkimas

UAB „MIESTO SODAS“ vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Bendruoju duomenų apsaugos Reglamentu (BDAR).
Mes renkame duomenis apie savo Svečius bei juos naudojame:

  • kai Jūs užsakote mūsų paslaugas;
  • kai atsiskaitote už Jums suteiktas paslaugas

Teikdami maitinimo, renginių aptarnavimo bei organizavimo paslaugas mes renkame šiuos duomenis apie savo svečius:

  • Vardą;
  • Pavardę;
  • Kontaktinį telefono numerį;
  • El. paštą.

Su paslaugų teikimu susijusius asmens duomenis renka restorano darbuotojai (padavėjai, restorano vadovė, projektų vadovė).

 

Siekdami užtikrinti sklandų Svečių aptarnavimą UAB „Miesto sodas“, iš asmenų, atsiskaitančių už paslaugas pagal išankstinę sąskaitą, turime teisę paprašyti apmokėjimo faktą patvirtinančio dokumento (mokėjimo pavedimo kopija).

Asmeninės informacijos naudojimas

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • teikdami jums maitinimo paslaugas,
  • tvarkydami užsakymus, užklausas,
  • siųsdami jums informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas, bei specialius pasiūlymus (jeigu Jūs suinteresuoti ir sutinkate gauti tokią informaciją),
  • susisiekdami su Jumis dėl suteiktų paslaugų kokybės įvertinimo.

Jūsų pateikti asmeniniai duomenys jokiomis aplinkybėmis nebus teikiami trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • jei yra Jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
  • teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

Turėdami Jūsų sutikimą, susisiekti su Jumis telefonu ar el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais, stengsimės siųsti tik galinčią Jus sudominti informaciją apie specialius pasiūlymus Jums.
Bet kuriuo metu galite koreguoti šios informacijos gavimą susisiekę su mumis el. paštu restoranas.miestosodas@gmail.com.

Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis.

Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti. Prenumeratos ir tiesioginės rinkodaros tikslu duomenys saugomi ne ilgiau nei 3 metus. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų turimais Jūsų Asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius jūsų Asmens duomenis surinkome ar gavome ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi ir, ar visi Jūsų Asmens duomenys yra išsamūs bei teisingi, turite iš anksto kreiptis į mus iš elektroninio pašto adreso, kuris buvo mums pateiktas. Telefonu tokios informacijos neteikiame.

Jūs taip pat turite teisę:

  • pateikę mums prašymą raštu, elektroniniu paštu ar telefonu reikalauti sustabdyti Asmens duomenų tvarkymo veiksmus.
  • sužinoti kokius duomenis apie jus mes tvarkome.
  • būti pamirštiems, reikalauti, kad mes sunaikintumėme su Jumis susijusius duomenis.
  • reikalauti, kad apie Jus tvarkomus duomenis perkeltumėme kitam asmens duomenų valdytojui.
  • nesutikdami su Privatumo politika, nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų Asmens duomenys.
  • iš karto išreikšdami savo nesutikimą arba pateikti vėlesnį pranešimą nesutikti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tvarkomi Tiesioginės rinkodaros tikslais.

Užsakydami mūsų teikiamas paslaugas, Jūs sutinkate, kad Jūsų Asmens duomenys būtų naudojami siekiant įvykdyti apgyvendinimo paslaugą. Jūs iš anksto sutinkate, kad jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti serveryje, tiek, kiek tai yra būtina, vadovaujantis LR teisės aktų reikalavimais.

Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Jūs turite pateikti mums raštu vienu iš šių būdų:

  • įteikiant tokį prašymą ar nurodymą mums tiesiogiai adresu Laisvės al.93,. LT-44297, KAUNAS,
  • išsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą elektroninio pašto adresu restoranas.miestosodas@gmail.com, kurį mums pateikėte rezervacijos metu.
  • Gavę tokį Jūsų prašymą ar nurodymą, pateiksime atsakymą bei atliksime prašyme nurodytus veiksmus. Atsakymas Jums bus pateiktas raštu.

Slapukų naudojimas

UAB „MIESTO SODAS“ internetinis puslapis www.miestosodas.lt slapukų (angl. cookies) vartotojų Asmens duomenų rinkimui bei informacijos kaupimui nenaudoja. Mes naudojame slapukus tik Jūsų naršymo patogumui užtikrinti.

Paskyros

MIESTO SODAS paslaugos yra nuorodos tam tikruose internetiniuose puslapiuose, kuriuose gali būti talpinama ta pati informacija, kaip ir Svetainėje, nes MIESTO SODAS yra tiek Svetainės, tiek Paskyrų valdytojas.
Svetainės Paskyrų naudotojams taikoma to internetinio puslapio, kuriame yra MIESTO SODAS Paskyra, Privatumo politika ir to puslapio taisyklės, taip pat ši Privatumo politika ir kitos Svetainėje publikuojamos MIESTO SODAS taikytinos taisyklės.

MIESTO SODAS turi Paskyras šiuose internetiniuose puslapiuose:

  • MIESTO SODAS (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Facebook);
  • MIESTO SODAS (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Instagram);
  • MIESTO SODAS (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Pinterest).

 

MENIU